Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden elan şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın vakaları birbir hayli binada en sık kontralaşılan ve kritik tehlikelere hat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çaldatmaışma alanlarında emniyetliğin sağlanması ammaçlanır.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu yazımızda;

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Henüz koca konutlarda yahut hizmetyerlerinde şişko tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını kurmak için çabucak zait yangın merdiveni bile mecburi tutulabilmektedir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne erişmesinı engelleyen soğuk hamam yangın contası.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak tadil göstermektedir. Ederı etkileyen temel etken kapının ode peklik seviyesidir. Bu acıe metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme tesisları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece düzgün ise buna sargılı olarak da yangına peklik süresi Yangın Kapısı artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha peşışını getirmektedir.

Report this wiki page